Skip to content
Annonser på Europower

Konferansen gir en unik mulighet til å utveksle erfaringer!

Teknologioptimistene---intervju-Christopher-Larsen

Den 22. oktober 2024 møtes vi på ny for å dele erfaringer og løse problemer innen IT i energibransjen. 

Christopher Larsen er Key Account Manager i Zeekit. De blant utstillerne som har fått plass på årets konferanse, og tradisjon tro kan du gjennom et konferanseintervju bli bedre kjent med han. 

- Hva er du mest stolt av i selskapet ditt?

- Jeg er mest stolt av arbeidsmiljøet vi har i bedriften. Vi har ett fokus på innovasjon & teknologi hvor det er ett stort "IT-nerdefokus" i gangene.
 
- Hva jobber du med?

- Jeg jobber som KAM med ansvarsområde inn mot energibransjen.

- Hvor lenge har du vært i selskapet?

- Jeg har vært i Zeekit i litt over ett år, siden april 2023.
 
- Hva gir deg energi på jobb?

- Det som gir meg mest energi på jobb er å komme frem til gode løsninger sammen med kundene våre, som virkelig forenkler eller gir merverdi for kunden. Kort vei til beslutninger og evnen til å snu oss raskt ved behov, gjør arbeidsdagen spennende og motiverende.

- Hva er den største utfordringen på IT i energibransjen?

- Vi opplever at IT i energibransjen og andre sektorer (infrastruktur) øker behovet for datafangst fra mange ulike kilder. Mange av våre kunder står overfor et økende behov for å samle og presentere data for å forbedre effektiviteten, opprettholde kontrollen og støtte den operasjonelle driften. Derfor er det viktig å utvikle standardiserte løsninger og jobbe mot samhandling i bransjene. Vi merker nå en økende trend med større etterspørsel etter hyllevare- og bransjestandardiserte løsninger, spesielt bland de største aktørene. Dette ser vi på tvers av flere sektorer.
 
- Lytter du til podcasten Teknologioptimistene?

- Ja.
 
- Hva er din forventning til konferansen i år?

- Jeg ser frem til å møte og nettverke med bransjekolleger og mulige kunder. Konferansen gir en unik mulighet til å utveksle erfaringer!

Du treffer Christopher Larsen og rundt 450 andre med interesse for IT i energi på Teknologioptimistene - Energibransjens IT-konferanse den 22. oktober 2024.